Следва

Before&After: Пепел и роза за младост и елегантност

Стил урок на седмицата: Негово Величество Райето

Един от най-носените мотиви, райето води топлия сезон на 2017. Сред тях попада и непреходният елегантен тъмносин костюм с тънко райе...

All fashion преди 7 години

Един от най-носените мотиви, райето води топлия сезон на 2017. Сред тях попада и непреходният елегантен тъмносин костюм с тънко райе. Жената в годината на Петела ще бъде по-решителна и дръзка, ще експериментира и ще отстоява себе си. Тъкмо затова на почит ще бъде и едрото, преувеличено райе в ярки цветове.

Всяка една модна къща бе интерпретирала популярния мотив в колекциите си за тазгодишната пролет! Сред фаворитите ни е тънкото, минималистично райе на Alexander Wang и Monse. Super-stripes ще бъдат актуални, носени и като дълга рокля от плетиво. Влюбихме се по-специално в моделите на Rosie Assoulin, Proenza Schouler, Ports 1961 и Fendi.

Пижамената мания ще продължи, а разчупената кройка добавя обем на силуета. Райето умее да създава оптически илюзии – да издължи фигурата, но и да подчертае извивките. Безкрайните вариации с цветове и обем, които предоставя,  ще ни направят звездата на вечерта, съчетани с 80-тарска разноцветна очна линия. Без проблем се комбинира и различно по дебелина и цвят в ансамбъл от кроп-топ и пола. Да, и кроп-топът остава в новия сезон!

More All fashion