Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Anteprima

MFW Есен/Зима 2017-та: Vivetta

Дефилето на Vivetta е част от втория ден на миланската седмица на модата. Запазвайки своята силно отличителна закачлива естетика...

All fashion преди 7 години

Дефилето на Vivetta е част от втория ден на миланската седмица на модата. Запазвайки своята силно отличителна закачлива естетика, дизайнерката Вивета Понти разказва, че при създаването на колекцията, важна роля са изиграли цирковите образи от 40-те години на миналия век.

Красиви момичешки предложения се разкриват в сладките тонове на розово, червено и лилаво, а изящни бродерии с лика на комедийния образ Пиеро, завършват вида на колекцията, показвайки какъв страхотен баланс съществува между естетиката на италианската къща и особената тема, посочена като вдъхновение.

Основните материи са коприна, тюл, дантела и кадифе, рисуващи нежни и лесно носими силуети в комплиментиращи фигурата кройки: розово-черна тюлена рокля с лилаво палто и леопардова яка; кадифена рокля с дълги ръкави и бродерии от еднорози; черна миди рокля-риза с бяла флорална бродерия при деколтето.

Целият блясък на колекцията намираме в галерията горе>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.