Следва

Brother почита Йохан Гутенберг – „бащата“ на отпечатването

Кецове номер 1: Nike Air Huarache, как го носим и защо да бъде и ваш

Визията ни е градска и секси, когато сме намерили правилния чифт кецове...

All About Life преди 7 години

Визията ни е градска и секси, когато сме намерили правилния чифт кецове. В нашата игра с Buzz Sneaker Station обещахме да демонстрираме стилови интерпретации на една изцяло женска редакция, с осем емблематични чифта, за които си мечтаем.

Главният герой днес е Nike Air Huarache, действието се развива по улиците на града, а ние показваме част от най-доброто от нашия street стил.  



Моделът ни напомня трейнърите от 90-те в съвременния им прочит. Готини градски кецове, които бихме разходили с кеф. Откриваме, че са страшно удобни и пасват на класиката all black in. 



Идния сезон захвърляме джинсите, защото са демоде и се подчиняваме на класиката на панталона. Колкото по-изчистен и семпъл, толкова по-добре. Важно е дължината да не слиза под глезена. 



Ръкавите често ще са bell, акцентът пада върху тях и да, напомнят точно камбанка. 



Добавяме огледални очила с кръгли стъкла, за разкош, и стъпваме леко по градските тротоари, с новите ни любими кецове. 



Това е един от 8 чифта, които можете да спечелите в нашата игра с BUZZ, а ако искате да участвате, можете оттук.



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.