Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Maurizio Pecoraro

MFW Есен/Зима 2017-та: Alexandre Birman

Бразилският бранд Alexandre Birman представи новата си есенно-зимна колекция за 2017-та по време на седмицата на модата в Милано...

All fashion преди 7 години

Бразилският бранд Alexandre Birman представи новата си есенно-зимна колекция за 2017-та по време на седмицата на модата в Милано. С познатия елегантен и женствен маниер на дизайнера, ставаме свидетели на една забележителна колекция с референции, повлияни от винтидж естетиката. Сложната изработка и вниманието към детайла се забелязват по нежните декорации, наподобяващи шевове, а един от безспорните акценти са питоновите боти в цвят металик. Всички добре познати модели на бразилския дизайнер отново са тук, но за Есен/Зима 2017-та те са преработени със стабилен блок ток и разнообразие от материали, като питон, велур, кадифе и лурекс.

70-те години на миналия век се забелязват като вдъхновение чрез блок и извитите навътре токове, често съчетани със стабилни платформи и кадифени панделки, които според стайлинг решенията от презентацията, се носят най-добре с фини блестящи чорапи. Best seller-ът на бранда за есен 2016-та пък - ботите Regina, идват в разнообразие от цветове и материи, като преобладаващи обаче са розовото и сивия металик.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.