Следва

Yigal Azrouel

Уникална кампания на Hussein Chalayan пести средства

Някои от големите брандове напоследък използват за рекламните си кампании снимки от backstage или от ревютата...

All fashion преди 14 години

Някои от големите брандове напоследък използват за рекламните си кампании снимки от backstage или от ревютата си, за да намалят разходите до минимум. Юсеин Чалаян (Hussein Chalayan) не остава извън общата тенденция, далеч от която обаче е Burberry.

Ейми Трост е автор на кампанията на Чалаян за Есен 2009, която напълно възприема използването на бек стейдж снимки от представянето на моделите.

За да бъде кампанията уникална по някакъв начин, в цялостната визия присъстват нахвърляни скици на модели, характерни детайли и специфичното ударение върху философията на колекцията – природосъобразните материи, цветовете и нюансите на почвата, дърветата и т.н.



Ние сме леко раздвоени относно резултата от антикризисния експеримент на Юсеин Чалаян, но не отричаме ефекта на наслагването на скици и снимки върху лицата на моделите. Понякога идеята е всичко.


 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.