Следва

Нестандартен избор

The big tie-dye trend

Спомняте ли си онези опити от преди години да постигнем индивидуалност в стила... Още от времето, когато нямаше...

All fashion преди 14 години

Спомняте ли си онези опити от преди години да постигнем индивидуалност в стила... Още от времето, когато нямаше никакъв избор по магазините, силно ограничен достъп до пътувания в чужбина и доста нетолерантно обществено мнение. Но ние, групово или индивидуално, боядисвахме разни неща по къщите и после ги носехме с удоволствие дълги месеци.

Без да има българско понятие за т.н. tie-dye или да го наречем боядисване на вързано, или за по-лесно - Батик, това носталгично понятие е страхотно модерно в момента и по нищо не личи, че се е зародило като тренд по времето на хипитата.

Рокли, тениски и шорти, вечерни топове и особено джинси, боядисани на петна, са страшен крясък в момента, вероятно поради следните основни причини: подобна дреха не остава незабелязана никога, ефектът обикновено е доста секси и шик, множество звезди вкупом започнаха да се показват в дрехи с такъв ефект, носталгията по миналото винаги си казва думата, а и точно тази тенденция отдавна не беше изваждана на светло.



Можеш да си купиш такъв артикул, но къде-къде по-сладко е да си го изработиш с двете ръце, сам-самичка и после да си го носиш с гордостта на създател.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.