Следва

Говори ми за ЛЮБОВ: Гергана Мудова

Безумно откровено и истинско: Тялото след раждането!

Ежедневно ставаме свидетели на хиляди снимки на жени и модели, които за рекордно кратко време успяват да върнат тялото си във форма след раждане...

Други преди 7 години

Ежедневно ставаме свидетели на хиляди снимки на жени и модели, които за рекордно кратко време успяват да върнат тялото си във форма след раждане. Ето защо толкова много млади майки се чувстват притиснати колкото се може по-бързо да върнат тялото, което са имали преди зачеването и се чувстват ужасно, ако това не се случи с темповете, които очакват.

Фотографката Микаела Бодкин обаче си е поставила цел - да покаже как реално изглежда тялото на майката след като роди и най-вече по този начин да насърчи жените да харесват и приемат себе си такива, каквито са.

Нейната фотосесия "Love Your Postpartum" показва именно майки, минали през чудото на даването на живот, които гордо и без грам фотошоп разкриват телата си, които техните мъничета са сътворили, за да вдъхновят и други жени да направят същото.

Идеята на Бодкин всъщност идва когато била помолена от жена да заснеме фотосесия, за да отпразнува раждането на детето си, както и да покаже тялото си след този прекрасен момент. След като проектът вижда бял свят чрез Фейсбук и достига милиони жени, желаещите да се включат в него нараства неимоверно.

"Искам да насърча майките да приемат тялото си след раждането", споделя Микаела. "Цялата ми работа се състои в това да искаш себе си и да се чувстваш красива. Раждането на бебе е нещо голямо и съществено в живота ни, и определено е съпътствано с много промени. Искам майките никога да не мислят, че телата им вече не са толкова хубави, както преди. Искам да прегърнат промените, през които преминават, защото каузата си струва", допълва тя. 

 

 

More Други