Следва

65 бели рокли за есенна сватба!

H&M представя колекцията H&M Loves Coachella: в духа на фестивала, заедно с The Atomics

Комбинации от женствени модели и декориран деним за момичета, плюс перфектните графични принтове за момчета, стоят в основата на H&M Loves Coachella...

All fashion преди 7 години

Комбинации от женствени модели и декориран деним за момичета, плюс перфектните графични принтове за момчета, стоят в основата на H&M Loves Coachella – ексклузивна колекция в сътрудничество с един от най- големите световни музикални фестивали. Всичко се свежда до идеята за фестивалния дух, без значение дали ще имаме късмета да бъдем в калифорнийската пустиня по време на фестивала (уикендите на 14-16 и 21-23 април), или просто ще уловим усещането за него навсякъде по света.

H&M Loves Coachella
ще бъде във всички магазини на H&M, които предлагат колекцията Divided, както и онлайн, от 30 март (ще се предлага ексклузивно в САЩ от 23 март). Тазгодишната кампания към колекцията H&M Loves Coachella ще включва ексклузивно ново видео от алтернативната поп група The Atomics. Специално за видеото, групата записва кавър на песента „Let’s live for today”, изпълнявана в оригинал от The Grass Roots, и показва нагледно как фестивалната визия може да бъде навсякъде, дори извън самия фестивал. По думите на The Atomics „H&M Loves Coachella съдържа всички модели, нужни за улавянето на фестивалното настроение, без значение къде се намирате по света!“. „За нас беше удоволствие да си сътрудничим с екипа на Coachella и за тази колекция, защото те успяха да ни дадат ценна обратна връзка по отношение на дизайна и функционалността на дрехите.“ казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.



Основните модели в колекцията включват прозрачна черна рокля от дантела, носена с широко колие по врата и очила с формата на сърца. Дантелените рокли с тънки презрамки допринасят за фестивалният дух, съчетани с рисувани Coachella тениски, а якето от деним с флорални апликации е успешно комбинирано с металическо боди и плисирана пола в пастелно розово, както и големи обици. За най-смелите, колекцията предлага широк блузон с качулка, металически анорак и черен прилепнал гащеризон с връзки на гърба. При момчетата всичко се свежда до съчетанието от перфектните „tie-dye” тениска и шорти, както и ризата с къси ръкави и графичен принт, съчетана с избелял деним.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.