H&M представя колекцията H&M Loves Coachella: в духа на фестивала, заедно с The Atomics

Комбинации от женствени модели и декориран деним за момичета, плюс перфектните графични принтове за момчета, стоят в основата на H&M Loves Coachella...

Комбинации от женствени модели и декориран деним за момичета, плюс перфектните графични принтове за момчета, стоят в основата на H&M Loves Coachella – ексклузивна колекция в сътрудничество с един от най- големите световни музикални фестивали. Всичко се свежда до идеята за фестивалния дух, без значение дали ще имаме късмета да бъдем в калифорнийската пустиня по време на фестивала (уикендите на 14-16 и 21-23 април), или просто ще уловим усещането за него навсякъде по света.

H&M Loves Coachella
ще бъде във всички магазини на H&M, които предлагат колекцията Divided, както и онлайн, от 30 март (ще се предлага ексклузивно в САЩ от 23 март). Тазгодишната кампания към колекцията H&M Loves Coachella ще включва ексклузивно ново видео от алтернативната поп група The Atomics. Специално за видеото, групата записва кавър на песента „Let’s live for today”, изпълнявана в оригинал от The Grass Roots, и показва нагледно как фестивалната визия може да бъде навсякъде, дори извън самия фестивал. По думите на The Atomics „H&M Loves Coachella съдържа всички модели, нужни за улавянето на фестивалното настроение, без значение къде се намирате по света!“. „За нас беше удоволствие да си сътрудничим с екипа на Coachella и за тази колекция, защото те успяха да ни дадат ценна обратна връзка по отношение на дизайна и функционалността на дрехите.“ казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.Основните модели в колекцията включват прозрачна черна рокля от дантела, носена с широко колие по врата и очила с формата на сърца.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.