Следва

Антистрес обяд

Editors' choice - Какво ново в къщата ми

Лято е и в сезона на малкото дрехи и секси слънчевия загар, ремонтите в дома вървят ръка за ръка с оформянето...

All About Life преди 14 години

Лято е и в сезона на малкото дрехи и секси слънчевия загар ремонтите в дома вървят ръка за ръка с оформянето на твоя летен вид. Тук рокля на цветя, там син бански, хавлия в екрю, и между тях някак свежите идеи за дома идват от само себе си.

Затова без да слушаш доброжелателни приятели, които те предупреждават, че да правиш ремонт не е толкова лесна задача, нарамваш няколко кофи латекс, чисто нов шкаф, пердета в зелено, няколко поставки за украса и домът ти е като нов. А всяка подобна промяна има много голям положителен ефект.

Ето и нашите редкаторски ремонти това лято:

Елена

Лятото е толкова хубав сезон, от жега и почивки чак се разтапяш. Затова, специалистите препоръчват - не се оставяй на течението, а впрегни мускули, нерви и който приятел е навит, и спретни едно ремонтче.

Винаги има нужда.

Аз мечтая за бяла, лъскава кухня, но няма да отдам на идеята си целите 3 летни месеца.
Ще се огранича до смяна на дивана в хола, бялата му кожа много страда от изминалото време. Тъй като обичам носталгичните, ретро и заредени с енергията на времето неща, ще се ориентирам към един от двата магазина за употребявани мебели от Холандия на "Христо Ботев".

За 1000 лева разкошният тъмнокафяв кожен диван с капси ще бъде мой.
Отделно - една ръка латекс винаги има повече позитиви, отколкото негативи. Освежава, дезинфекцира и вдига градуса на емоцията от обитаването.

Този път спалнята е на ред. Светлосиня, едната стена - в цвят кафе, тавана - искрящо бял.
Щяло да е Средиземноморско, че какво пък...




Васил
Това лято ще настъпи пълна промяна в моя дом. Досега изхвърлих няколко неща, но мисля да се освободя от почти всичко ненужно. Ще боядисам стените в бяло, ще си купя нов диван, няколко етажерки и една маса. Реших, че колкото по-малко ненужни предмети имам в дома си, толкова по-добре.




Ивана
Лятото в дома ми дойде с чисти, бели стени, гарнирани с детайли в интензивно оранжево. Кръгъл килим в бяло, няколко шикозни кутии за списания, поставка за вестници от естествени материали, кристални чаши за розе, цветя и това е.




Антония
Моментите на енергичен изблик обикновено ми се случват в най-неподходящото време – посред нощ. Решаваш, че имаш нужда от промяна и действаш. Едно бързо разместване на големите предмети тип новия диван - последната придобивка, която все не си намира място. Рационално позициониране с пряка слънчева светлина на скромния брои големи саксиени цветя и няколко орхидеи – едно от малкото растения, които успявам да съхраня. И промяната е на лице…

Делчо
През лятото не променям нищо вкъщи и нямам афинитет към нововъведенията.



Гергана

Лятото холът ми ще е в минималистичното бяло, с което смятам да измажа стените. Махам пердетата, всякакви други „прахосъбирачки” от рафтовете и оставам само по чисто нови бели шори, книги и телевизор. Искам пространство, върху което да отпочиват всичките ми сетива.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.