Следва

Моден ексхибиционизъм: Малка /не/разхвърляна чантичка

wagamama: Още едно любимо място на звездите

Лют вкус. Азия в София. И куп звезди...

All About Life преди 7 години

Лют вкус. Азия в София. И куп звезди.

Новият ресторант wagamama отвори врати с гръм и трясък, а ние вече сме влюбени в жестоката кухня, която предлагат там.

Hot spot-ът на София се намира на ул. Узунджовска №7-9, близо до ъгъла с бул. Витоша и работи от 12.00 до 23.00 часа. А това е първият ресторант на световноизвестният бранд wagamama в България.


Грабна ни не само с безумно вкусната кухня, а и с модерния си дизайн от тухлени стени, висящи лампи, дървени елементи и най-интересното: отворена кухня, където без проблеми може да наблюдавате как приготвят ястието ви.


Менюто на wagamama е вдъхновено от Азия и традиционните японски вкусове. Включва вкусни донбури и тепаняки ястия, рамен за душата и тялото, разнообразни кърита, омакасе (означава „да се довериш на шеф-готвача“), красиво аранжирани салати, изкушаващи предястия и прясно изцедени сокове с парченца плод. 

 

Публикация, споделена от @viewsofia на

На всичкото отгоре в wagamama редовно може да се натъкнеш на любимите си звезди като: Михаела Филева, Рут Колева, Графа, Поли Генова, Алекс Раева, Ники Илиев, Яна Маринова, които засякохме да си похапват вкусно-вкусно в перфектната и просторна обстановка на ресторанта.







More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.