Следва

Street style вдъхновения: Tokyo Fashion Week

Да или Не? Евтината колекция на Виктория Бекъм!

Заедно с Target, известната дизайнерка представя нова колекция, която следва игривия характер на линията й Victoria, Victoria Beckham...

All fashion преди 7 години

Заедно с Target, известната дизайнерка представя нова колекция, която следва игривия характер на линията й Victoria, Victoria Beckham.


Този път обаче, всяка дама ще може да се „поглези“ с покупка от достъпната колаборация. Моделите са предназначени за жени и деца, а цените варират от 6 до 70 долара, което е наистина голяма промяна в сравнение с високите цени, които феновете са свикнали да плащат за модните творби на Виктория.

Линията предлага повече от 200 модела и ще бъде пусната на американския пазар от 9 април. Въпреки че колекцията се състои предимно от дамски дрехи, майките ще могат да открият и модели за бебета и деца, които ще се координират помежду си - знак за силната връзка на Бекъм с 5-годишната й дъщеря Харпър.

Ние със сигурност очаквахме много повече от Виктория, която е любимият ни пример за изисканост и стил. Моделите са доста обикновени, с не много високо качество, което е напълно недопустимо за света на Бекъм, но явно това може да се постигне с ограничен бюджет.

Кройките са силно повлияни от личната линия на дизайнерката и със сигурност можем да открием любимите й широки панталони, ефирни и леки материи и монохромни цветове.

"Колекцията сама показва колко забавно бе цялото сътрудничество. Искам да придам увереност на жените и младите момичета, да им помогна да се чувстват добре в кожата си, и в същото време да се забавляват", обяснява известната дизайнерка.

Цялата колекция в галерията горе>>>

А вие какво мислите? Харесва ли ви евтината колекция на Виктория Бекъм? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви евтината колекция на Виктория Бекъм?

More All fashion