Следва

Но, защо? Moschino и първата им колекция мебели

Louis Vuitton Pre-Fall 2017: Парижки футуризъм за красавици

Щото, и хич да не сме красавици, това, което Никола Геские съвместно с Брус Уебър показват каталожно за новата pre-fall колекция на марката...

All fashion преди 7 години

Щото, и хич да не сме красавици, това, което Никола Геские съвместно с Брус Уебър показват каталожно за новата pre-fall колекция на марката, ще ни направи такива с едно движение, познато повече като нелична форма на глагола "обличане". Лично обличаме дрехите на Вютон и, вперили поглед в бъдещето, докато прекарваме скъпоценни минути на някоя автостоянка в Маями Бийч, сме просто едни царици на стила.

И този път дизайнерът подчертава индустриалната градска насоченост от последните си колекции. В Pre-Fall Геские пак е на тема футуризмът, този път съчетан с ретро естетика. Ключови елементи в колекцията са убийствените винилови ботуши в черно, оранжево и бяло, точно като от парижките подиуми от 60-те и 70-те години. Тогава културата и науката са изпълнени с надежди за бъдещето, по възможност по-доброто бъдеще, т.е. space-age. От друга страна, в колекцията присъства духът на съвременния урбанизъм, и заедно с футуристичните аксесоари такива ежедневни дрехи, като удобните тренчове, топли пончо, къси пухени якета, кожени поли и рокли, извайват идеалния образ на Париж в 21-ви век.

More All fashion