Следва

София на... Аврам Големечков

Candy в работно време: Къде си пием кафето!

"А ние трите, без Боби, пием кафе", звучи ни тази безобразно заразителна песен в главата...

All About Life преди 6 години

"А ние трите, без Боби, пием кафе", звучи ни тази безобразно заразителна песен в главата.

От снимките моментално ви става ясно какво правим, нали? Излишно е да влизаме в клишета.

Облечени сме в рокли, които ни правят деня. Бижутата ни карат съседките по маса, в луксозния и много комфортен Candy Club, да примират от нежна завист, а маникюрът ни е направен да кове мъжки погледи.

Изкушението е най-хубаво, когато му се отдадеш. Отдаваме се, безвъзвратно и с много вкус по небцето, флиртувайки с Шоколадов мус с чия и ягоди и Здравословна торта с чия и киноа. Сладки любовници, нахално, безогледно вкусни, но загрижени за тънкия и гъвкав силует.



Изтръпващото удоволствие от споделения старт на деня изисква много и различно кафе, плод, цвят, вкус и наслада, взимаме ги в ръце, отпиваме, стартираме силно.  



Ужасно вкусно, Candy - eспресото е в абсолютната десетка на кофеиновата наука за направата на кафе. Късо, гъсто и в точната чаша, то целува страстно за добро утро, не просто събужда.  



В триредовото Ягодово лате има цели 8 сърца. Да се обзаложим ли, че денят ще е изпълнен с много обожатели?

Ако пък се гмурнеш смело и избереш Фредо Брюле, ще откриш, че могат да живеят в синхрон и дори жадно да се заиграят студено еспресо, карамел, ванилия и млечна пяна, т.е. липсва само една Италия и едно божествено "Buongiorno!" от супер секси римски мачо. La vita è bella, davvero!

За традиционалистите, които са наясно, че Дяволът е в детайлите, късото чисто горчиво кафе понякога, даже винаги, крие случките на деня. 



А обстановката и атмосферата са толкова комфортни, че не искаме да се пренасяме в офиса. Удобни сепарета и гледка към хаотичния забързан град ни карат да останем за още... поне глътка кафе и хапка сладко изкушение. И докато се наслаждаваме на божествено прекараното време, са готови най-важните точки за View Sofia: интервюто с Алекс Алексиев (coming soon), отразяването на Chanel Resort 2018, Trend Report-ът с плетените кошници и още много други, от които ще се очаровате идната седмица.


Candy Club
София, бул. Джеймс Баучер 100
Телефон: 088 470 6060
Работно време: всеки ден от 08:30 до 02:00

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.