Следва

Nature’s Way

Тераса към света

Повод да отскочиш до родното Черноморие през weekend-а беше присъствието на Белослава в Калиакра, изпълнение на Живко Петров, невиждано място с вкусна храна и удивителна гледка към морето като именно ‘El Balcon del Mundo’...

All About Life преди 14 години



Повод да отскочиш до родното Черноморие през weekend-а беше присъствието на Белослава в Калиакра, изпълнение на Живко Петров, невиждано място с вкусна храна и удивителна гледка към морето като именно ‘El Balcon del Mundo’.


Или простичко казано – стартът на ваканционен комплекс Kaliakria Resort с поредица ексклузивни партита и с ескалиращо настроение е това, за което ще ти разкажем.



Четиристепенно меню с чудесни кулинарни хрумвания (между които октопод и калмари в екзотичен пикантен сос, както и изкусителна сьомга, овкусена с билки и галещия небцето десерт – комбинация от чийз кейк, трюфели и браунис) доближи ценителите на майсторството на Владо Стамов до истински екстаз на сетивата.


Гурме ресторантът ‘El Balcon del Mundo’ се намира на 140-метрова скала и почти буквално “виси” над морето. Разположен е на площ от 700 кв. метра, от които 350 са заети от разкошна тераса. От нея пред погледа се разкрива само безкрайната морска шир.



За гостите на Kaliakria Resort има и обособен Beach Bar със спезиализиран транспорт и неповторими гледки към някои от най-живописните места по Северното Черноморие. Именно там беше отбелязано за откриване на ‘El Balcon del Mundo’.



От тази година в комплекса има и дневен детски клуб с аниматори, които ще осигуряват веселото и разнообразно лятно приключение на най-малките гости на Kaliakria.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.