Следва

Dior отива в Лос Анджелис

Стил по италиански: Радиана & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 6 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Ради вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Радиана & Armani Exchange:

Бялата риза стои в основата на всеки добър гардероб, с две ръце заставам зад това твърдение и затова я нося непрестанно, сезон след сезон. За Пролет/Лято 2017-та обаче, заменям класическия модел с нещо по-разчупено като в случая това е риза с къс ръкав и права кройка от Armani Exchange. Тя идва още с красиво изрязани детайли, които разкриват пълния си потенциал на гърба. За да оставя ризата сама да изпъкне, останалата част от визията запазвам семпла и достатъчно удобна - чифт големи слънчеви очила, отново от Armani Exchange, бейсик скини джинси, сиви кецове и черна bucket чанта.





Майските дни предразполагат към дългоочаквани летни визии, но пък температурите не предразполагат напълно към това начинание. Затова съчетавам лятното с пролетното по следния начин - ефирните шорти Armani Exchange от флуидна материя комбинирам с тъмносини еспадрили с връзки и плетен клъч от същия бранд, но за да уравновеся прекалено летните вълни, добавям и фино плетиво с паднало рамо.



Малката бяла рокля е еквивалент на малката черна такава, но за топлия сезон. Абсолютен must have, според мен тя изпъква най-добре на фона на свободно пуснатите коси, ярките устни и безобразно удобните еспадрили. Не подценявам, разбира се, силата на аксесоарите и добавям цели две на брой тежки цветни колиета.





Ако трябва да посоча един елемент фаворит от гардероба, то това ще е гащеризонът. Отново с етикет Armani Exchange и класически силует, той е идеалният придружител за почти всеки сезон и повод. Лесно го интерпретирам в различни стилови съчетания с помощта на аксесоарите, но безспорно най-лекият и приятен маниер на носене е в комбинация със слънчеви очила, изпитаното през времето кожено яке и, разбира се, кецове.






Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.