Следва

Summer in the city: Музика под звездите в Beach Bar!

Дизайн за вдъхновение: Величествена в бяло

Пренасяме се в Гърция с поразителната архитектурна концепция...

All About Life преди 6 години

Пренасяме се в Гърция с поразителната архитектурна концепция, намираща се на крайбрежието на остров Родос: Villa F.

Модерен, футуристичен и луксозен. Думите достатъчни да опишат проекта, дело на Hornung & Jacobi Architecture.

Основен акцент е издаденият втори етаж на къщата покриващ отворения басейн, който се простира по дължината на терасата на приземния етаж. С вградени стъклени елементи, които пропускат достатъчно светлина, се конформира формата на кварц. Геометричната фасада е вдъхновена от заобикалящия я скалист пейзаж.

Стилът е опростен, а цветът усилва естествената светлина. Перфектните прави линии, изчистените бели елементи и материали са архитектурен шедьовър. Пространството е така организирано, че изумителната гледка към морето се наблюдава от всяко кътче, което я прави мечтана лятна вила.











More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 12 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.