Следва

Кажете НЕ на лекарства при продължително безсъние

12 женски номера, които НЕ действат на мъжете

Според Розамунд Пайк, екранната Ейми от филма "Изчезналото момиче" общоприетото мнение за това, какво означава да си "готино" момиче, е абсолютна отживелица...

All About Life преди 6 години

Според Розамунд Пайк, екранната Ейми от филма "Изчезналото момиче" общоприетото мнение за това, какво означава да си "готино" момиче, е абсолютна отживелица.

Хмм да... безспорно може да заявим, че описанието на мъжката половина е далеч от старите разбирания за техните предпочитани свенливи момиченца. Определят "готиното" момиче като секси, с чувство за хумор, обичащо футбол, покер, мръсни вицове, тройки, да играе видео игри, да пие евтина бира, да яде бургери, колкото може да погълне и въпреки това да успее да влезе в размер 2.

И докато през повечето време не отдаваме значение на това какво мислят мъжете, винаги ни е било интересно да разберем какво се случва в тяхната глава. Две скорошни допитвания в Reddit разкриха, че някои от всеизвестните тактики на жените за привличане на внимание, всъщност... въобще не действат. Въздушна тревога: каквото и да правят жените, е грешно. Супер...

Изчакваме известно време преди да му пишем

Мъжете се изнервят и ненавиждат когато жените не отговарят веднага, за да не изглеждат твърде "заинтересовани".

Ехоо, може би просто сме заети, пич!

Караме ги да ревнуват
ТЕ споделят още: "Да ни карате да ревнуваме като флиртувате с друг? Мислите си, че така ще ни мотивирате да сме по-дейни? Грешите, не се поддаваме на такива манипулации."

Когато сме нерешителни
"Неприятно е, когато едно момиче не може да реши сама за себе си. Не желая постоянно да ме питат какво ще правим, къде ще ходим и т.н. Смешно е, защото когато вземем някакво решение, ни критикуват, че се налагаме, а когато не го правим - сме досадни."



Секси селфита

Много са коментарите и по този въпрос. Мъжете обаче се обединяват около мнението: "Да публикуваш всеки ден по няколко полуголи селфита в социалните мрежи със заглавия от рода на "никога няма да открия половинката си" или "момчетата са с теб, само заради прелестите ти", докато 200 момчета продължават да коментират под снимката ти, е жалко."

Тръгваме си по време на спор

Според мъжете играта "Сърдита съм и си тръгвам, по-добре ме последвай", както и продължението "Къде си, защо за Бога не ме следваш" е изморителна и ненужна.

Просто приятели

Да се държим като приятели и същевременно да обясняваме, че ги харесваме... мъжете се изнервят.



Избягваме конфликти
Въпреки че ние не искаме да си губим времето в безсмислени спорове, някои мъже са на мнение, че не трябва да подминаваме тези малки кавги.

Изглеждаме незаинтересовани
"Да играете на недостъпни и да се правите, че нямате интерес, не е във ваша полза. Може наистина да си го помислим."

Ей, господа, замисляли ли сте, че най-вероятно наистина не проявяваме интерес към вас?!

Имаме мнение

Не исках да го казвам, но очевидно да имаме мозък и да се борим за половото равноправие не изглежда "готино" в очите на мъжете. Дори им се струва отегчително...Поздравления!

Мъжко момиче

За мъжете е леко притеснително, когато по-голямата част от нашето приятелско обкръжение е от мъжки пол.



Носим удобни дрехи

Според някои, носим развлечени дрехи, за да се правим на интересни, но всъщност не осъзнават колко са кежуъл, удобни и ефектни.

Самоподценяваме се

Винаги съм смятала, че самоиронията е нещо хубаво. Оказва се, че за голяма част от мъжете самоподценяването и негативизма, отправен лично към самите нас, не е нито привлекателно, нито секси.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.