Следва

Да или Не? Цветната Деми Мур

Fashion battle: Изкусително женствени

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектната дреха, която деликатно показва по едно или две голи рамена.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Цветина

Обожавам дизайните с голи рамена, защото са толкова женствени и романтични. Избрах новата си рокля с дължина малко над коляното и широк A силует, който е изключително удобен и подходящ за градското забързано ежедневие. Чехлите са ултра модерни в момента, така че моментално ми хрумна да допълня визията си с кокетен модел с панделки. Крайният резултат е минамилистичен, но пък много шикозен и носещ привкус на италианско лято.

Рокля H&M  45 лв.
Чехли
H&M  25 лв.

Йоанна

Обожавам блузите с голи рамене. Така деликатно и нежно подчертават женската красота и извивки, а пък са и идеални за горещите летни дни и нощи.

Влюбих се в този модел от Zara, който освен с голи рамене е с десен на сини райета, който директно ме пренася на морския бряг с мохито в ръка! Буфан ръкавите са страхотно допълнение към модела, които от своя страна придават пищност и фееричност!

Намираме онлайн тук>>

Анкета

Вие кое избирате?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.