Следва

13 причини да искаме да разлистваме "Тетрадката" отново и отново!

Скритото значение на татусите: Как да разбереш, че един мъж е...

Цяло лято на показ са, освен някои явни, и някои “тайни" прегрешения на силния пол…

All About Life преди 6 години

Цяло лято на показ са, освен някои явни, и някои “тайни" прегрешения на силния пол…

За да не се опарим, без да искаме, сред многобройните начини да разберем нещо повече за горещия тип, на когото сме хвърлили око, са татуировките му.

Като цяло този тип body art издава много, както за характера, така и за умствения капацитет на мъжете, а и не само. Желанието на новата ви половинка да си направите определен вид татус, също би могло да е особено показно за това дали един мъж е “идиот”: заедно сте от месец и той вече иска да увековечите любовта си, татуирайки имената си един на друг, разбира се, на любимото за този тип мъже място - ръцете… Total fail!



Първо, това е едно от най-големите клишета, второ - издава несигурност и желание за собственост от страна на мъжа. Определено такава половинка ще ви създава сериозни неприятности в някакъв момент. Този вид изкуство е толкова разнородно и обширно, че е трудно да се сложат някакви рамки, но колкото и готин да ви се вижда някой пич, имайте едно на ум също в случай, че се окаже, че си е “изтипосал” на рамото или китката например, логото на любимата игра, нещо, свързано с вечната интимна тема, в която е по-добре да не навлизаме, или още повече - “Only God can judge me!”, което показва мега комерсиалност. Съвсем не е нормално, ако половинката ви реши, че “държи” да ви направи “подарък”, като ви запише час за татус, но такъв, който той си е харесал - този тип мъже са властни и много вкопчващи.

Подкови, котви, кръстове и писания тип вестник “Нощен Труд” също издават липсата на усет и стил в един мъж, а най-вече можете да сте сигурни, че е малоумен, ако иска да си ги татуирате вие.

Та… Както е казал “поета” - по татусите те посрещат, по значението изпращат, а горе в галерията>>> сме ви подготвили порция от най-"култовите произведения"!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.