Следва

Игра на визии: Totally Summer Vibes!

BET Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцента върху модния разговор.

Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: провелите се в Лос Анджелис BET награди.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:
 

Оценката ни за Джъстин Скай

Габриела 2/10
Не просто грозно, но и отвратително скроено. Всеки един детайл тук говори за безвкусица, опасявам се, че дори и по отделно елементите не могат да изглеждат прилично.

Цветина 3/10
Очевидно тук има натрапчив опит за ултра секси излъчване. Nude топ с метални детайли точно където са зърната, дълбока цепка... Странно стилистично решение...

Йоанна 5/10
ММ, много харесвам Джъстин Скай като актриса, но в случая това по никаъв начин не влияе на мнението ми по отношение на избор за тоалет, което в случая не е толкова положително. Има нещо недообмислено.


Оценката ни за Каруеши Тран

Габриела 5/10
Предполагам, че може да се преглътне, но този маникюр разваля всяка наченка на положителното.

Цветина 6/10
Изборът на рокля ми допада, цветът също, но този маникюр наистина е покъртително отвратителен! Учудващо платинено русото седи доста добре на миньончето Каруеши.

Йоанна 8/10
Секси е. Доста секси, не може да се отрече. Само тези нокти....

Оценката ни за Кат Греъм

Габриела 5/10
Не разбирам идеята на всички тези изрязани детайли. В нечии очи може да изглежда секси, но на мен ми е пресилено и вулгарно.

Цветина 2/10
Ужас! Главата ме заболява само докато гледам всички тези геометрични форми комбинирани в една рокля. Кофти изрязани детайли, още по-кофти принт!

Йоанна 9/10
Харесва ми. И то много. Само, ако разголените детайлите в предната част на роклята бяха сведени до един (на деколтето) щеше да е абсолютно идеална.

Оценката ни за Дъки Тот

Габриела 9/10
Момичето е изключително нежно, а обраната елегантна визия е наистина добър избор.

Цветина 10/10
Чудесно! Минималистично, елегантно и много сексапилно!

Йоанна 10/10
Страхотна е. Нежна и женствена.


Оценката ни за Джейда Пинкет Смит


Габриела 7/10
На фона на останалите присъстващи, госпожа Смит изглежда впечатляващо. На мен лично обаче цялата визия ми идва някак агресивна. Олекотен грим и чифт нежни сандали биха подобрили ситуацията значително.

Цветина 5/10
Е, определено сме виждали и по-хубави и стилни визии на Джейда от това златно творение, но въпреки това и тази рокля не е толкова фатална. Най-много ме притеснява акцентът на врата...

Йоанна 6/10
Ммм, не. Има нещо, което не ми е окей. Може би, роклята й е малко дълга.

More All fashion