Следва

Даян вон Фурстенберг ще ни научи как да развием собствен моден бранд

Синди Крофорд Did It First!

Синди Крофорд е от малкото жени, които с пълно основание все още наричаме супермодел...

All fashion преди 6 години

Синди Крофорд е от малкото жени, които, с пълно основание, все още наричаме супермодел - нормално, след като тя и „супер” приятелките ѝ (и то какви само - Наоми, Кристи, Клаудия, Линда) са основателки на модния феномен. Всяка от нас си има любима фотография на Синди и компания, но сега е време да се разровим и да потърсим вдъхновение от off-duty стила на винаги модерното "Момиче с бенката".

Още преди двадесетина години супермоделът разчита на присъщия си отличителен стил - деним, добре скроени връхни дрехи и малки черни рокли. Силуетът е различен, разбира се, размерът на раменете и обемът на косата са намалени значително, но Синди е доказателство, че деветдесетарският ѝ стил (с малки изменения) остава шик дори и днес, след две десетилетия. Сигурно е, че и след още две пак ще търсим вдъхновение в тоалетите на тази очарователна жена. Вижте защо сме убедени!

Style Note 1: Както на музикалните награди на MTV през 1993, така и до днес, на червения килим Синди залага на елегантни черни рокли и ги съчетава с екстравагантни аксесоари. All time стилно решение за официално събитие.

Style Note 2: Въпреки популярния през 90-те стил на моделите - ВЕЧНОТО СЕКСИ комбо от тишърт и деним, Синди често раздвижва тази комбинация с ярки червени устни и акцент на раменете.

Style Note 3: Тази снимка не е от рекламна кампания от миналия сезон, а от събитие на Revlon през 1992 г. Лесно бихме се подвели от белите oversized ризи - досущ като тези, които си купихме миналата седмица. Клаудия Шифър и Синди Крофорд определено знаят какво да носят 25 години назад!

Style Note 4: Звездните „ревюта” на летищните терминали може да изглеждат като скорошно явление, но Синди го е предвижда още през ’92. Тъмносиният костюм е толкова любим на Синди, че Армани прави такъв за сватбата ѝ с Ричард Гиър.

Style Note 5: Кожените винилови якета са трендът на 2017 г., но още веднъж, Синди върви светлинни години напред и го доказва с тази комбинация на лачено яке и къса черна пола.

Style Note 6: Едва ли има човек, който поне веднъж не е виждал емблематичната реклама на Синди за Пепси - комбинацията на късите раздърпани шорти и вързаната отпред бяла риза е една от най-запомнящите се визии на модела.

Style Note 7: Всички си имаме любима американско момиче-визия, но тази на Синди определено е любима.

Style Note 8: От всички визии на Синди, едно става ясно - тя определено си пада по силуета с повдигнати рамене. Тази снимка от промоцията на календара ѝ през 1990 г. не прави изключение. Très chic!

Style Note 10: Mom jeans, черно поло, елегантно сако и задължителните слънчеви очила - взимаме тази визия от 1993-та и, без изтръскване, я мятаме върху себе си 24 години по-късно.

Style Note 11: Чуем ли Синди Крофорд, в съзнанията на всички ни се появява точно този бляскав образ - класическо съчетание на червена рокля + червени устни + диаманти, диаманти и още диаманти. Все пак diamonds are forever, какъвто е и стилът на Синди.

Към днешна дата, огромно внимание се обръща на 15-годишната дъщеря на Синди - Кая, кариера ѝ на модел и невероятно стилния ѝ тийнейджърски гардероб. С майка като Синди Крофорд за модно вдъхновение и супермоделски гардероб вкъщи, от който може да вземеш на заем каквото си пожелаеш, няма защо да учудваме.

More All fashion