Следва

It Shopping: Тези намаления чакахме! 40 БОЖЕСТВЕНИ находки!

Седем години по-късно: Алая излезе от дупката, показва висша мода на Седмицата в Париж

Азедин Алая се връща на Седмицата на висшата мода в Париж...

All fashion преди 6 години

Азедин Алая се връща на Седмицата на висшата мода в Париж. На 5 юли дизайнерът ще покаже първата си колекция от-кутюр там след 7-годишно прекъсване. Специалистите очакват фантастично ревю.

Характерно за Алая е, че има навика еднолично да взима решенията относно времето и мястото на провеждане на своите ревюта, без да се съобразява с разписанията на Седмиците на модата по принцип. Например, колекцията му Pret-a-porter Пролет/Лято 2017 беше показана цял месец по-късно от септемврийските Седмици на модата в Париж и Милано.

Иначе, своята най-първа колекция Азедин Алая представя преди 36 години, през 1981 година. След смъртта на сестра си в средата на 90-те, дизайнерът прави пауза в кариерата и спира с редовните ревюта. От страна на господин Алая досега няма официален коментар относно историческото му връщане на Седмицата на висшата мода в Париж. Очакваме 5 юли и разказваме.
 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".