Новото Renault CAPTUR: По-дръзко, привлекателно и секси ГО искаме! Градското, и другото, шофиране!

Отдавна се каним да хвърлим по едно бедро на предната седалка на френското бижу...

Отдавна се каним да хвърлим по едно бедро на предната седалка на френското бижу. Моментът дойде на приятно обрано откъм излишности пътуване до Копенхаген, където Рено организираха международен тест-драйв за лайфстайл хора преди дни.

Абсолютно мъркащо съкровище, нежна играчка с много екстри и страшно приятна возия - това е вкратце каймакът на усещанията, анонсиран от човек, който се отдава на връзката си с предпочитания автомобил напълно емоционално. Никакъв интерес от скоростни и двигателни параметри, само акцент върху спойката с водача, усещането за комфорт, включително душевен, и високата естетика.Иначе:
кросоувър гамата на Renault направи световен дебют за новия модел CAPTUR с впечатляващ резултат. Елегантни, изискани, изчистени и с прелестен интериор коли, тези най-добри-приятелки-на-момичета-като-нас имат секси външен вид, супер пъргавост, най-модерна мултимедийна система. Renault са се погрижила и за сигурността на пътя, като са добавили няколко допълнителни екстри за по-безопасно пътуване и по-безпроблемно паркиране.

Смело можем да заявим, че новият CAPTUR е колата мечта. Веднъж усетиш ли комфорта й, няма вариант да я смениш. При това с новия модел CAPTUR всеки може да изяви индивидуалността си. Според вкуса си го "обличаме" отвън и отвътре, подписвайки се върху личния си автомобил. Просто с лекота превръщаме своето Reanult CAPTUR в отличен и незаменим аксесоар към outfitа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.