Как да подобрим гардероба си с малко пари и да бъдем З-А-Ш-Е-М-Е-Т-Я-В-А-Щ-И? Втори живот на дрехата

Не ви трябват много пари, за да изглеждате добре...

Не ви трябват много пари, за да изглеждате добре. Крачим си и си мислим, колко още рокли ни трябват за перфектната лятна визия. Портфейлът е почти празен след окончателния завършък на п-л-а-н-а за дългоочакваната морска почивка този август.

Гардеробът е пълен, но пак няма. Няма я онази токова лека рокля на цветя, с която ще се разхождаме в по-студените морски вечери покрай плажа. Няма я и онази oversize черна рокличка за градските дни, която ще отива толкова много на червените Converse –ки, златните еспадрили, а… и на онези бонбонено розови сандали, които сме слагали само веднъж, просто защото, т-а-з-и рокля не е в гардероба ни!

Стоп!
Познато ви е нали...?! Женските проблеми на забързаните момичета. И пак, не ви трябват много пари, за да изглеждате добре. Хайде сега да вземем онази огромнааа торба с готиния надпис, която купихме миналото лято от бит-пазара на морето и излезем малко на shopping.

Приготвяме си точно 20 лв. и щурмуваме вторите употреби. Скритият коз на всеки уважаващ себе си „откривател” на модни съкровища. Изборът е голям и спасение дебне от всякъде! А, и да не забравим! Нaмерих ги! И двете! И още много… находки! Нека ви покажем последните модни попадения, които, повярвайте, не ни „бръкнаха” дълбоко в джоба, и с които лято 2017 ще бъде т-о-л-к-о-в-а по-диво, цветно и модно. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.