Следва

Гола и гореща: Джесика на 37!

Изневяра или не... Новак и Йелена все още се обичат

Скандални слухове заплашват щастието на семейството на Джокович, но очевидно той грам не обръща внимание на това...

Други преди 6 години

Скандални слухове заплашват щастието на семейството на Джокович, но очевидно той грам не обръща внимание на това.

Докато в мрежата и медиите се върти скандал за грандиозни изневери от страна на тенисиста, Ноле побърза да покаже колко отдаден е на любимата си Йелена, която е бременна с второто им дете.

"Честита годишина, моя сродна душа! Благодаря ти, че те има в живота ми и че любовта ти ми напомня, че трябва да се боря с всичко. Благодаря ти, че си посветена и любяща майка, както и че ме подкрепяш във всяко едно начинание. Обичам те с цялото си сърце и душа", написа Джокович, публикувайки снимка със съпругата си.

Бременната Йелена също отговори на милото послание на съпруга си: "Честита годишнина, любов моя! Времето не съществува за нас... само любовта, разбирателството, подкрепата, страстта и ние!"


От известно време насам се твърди, че Ноле и законната му половинката имат сериозни проблеми в брака, именно заради изневяра от страна на тенисиста, който кръшнал от семейното ложе с готвачката Лорън ван дер Пол, която се грижи за хранителните му навици.

За момента обаче Джокович, не е коментирал скандалните писания, нито пък жена му Йелена си е позволила да говори пред медиите.

More Други