Следва

Instagram, Instagram, какво направи ти с нас?

Fashion Battle: По скъсани дънки и "бели" маратонки!

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектният чифт кецове..

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:


Габриела

Ако трябва да избера само един чифт кецове, които да купя този сезон, то това ще са тези на Axel Arigato. В страхотен микс от скандинавски и японски препратки, те се вписват чудесно в гардероба ми, а кропнатите джинси, белият топ, каки блейзърът и преувеличените в силуета си бижута, биха се комплиментирали от минималистичния им силует.

Топ Cos
96 лв.

Кецове Axel Arigato 352 лв.

Обици Jennifer Fisher 1019 лв.

Пръстен Kenneth Jay Lane 127 лв.

Джинси Cos 155 лв.

Блейзър Cos 245 лв.Йоанна

Кецовете смея да кажа са едни от любимите ми обувки. В сърцето ми има винаги запазено място за тях. А, в портфейла ми излиза винаги случаен запас от средства за ОЩЕ един чифт допълнение към вече богата ми колекция от кецове!

Днес изкушение са Superga от МaxMara Weekend. Любим модел, чиято небрежна изчистена и класическа визия ме зове! Супер свежи с готин акцент от флорални елементи.

А, за мой късмет и намалени!

Намирам тук.


More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".