Следва

Дизайн за вдъхновение: Леговището на Alexander McQueen

Моден ексхибиционизъм: Имаме си, показваме си!

Дрешниците ни се пръскат по шевовете...

All About Life преди 6 години

Дрешниците ни се пръскат по шевовете, не от жега, а от липса на място (дори най-малкото ъгълче е натъпкано с поне два чифта дънки), но въпреки това никога, абсолютно никога, нямаме какво да облечем.

А и на този свят няма нищо по-хубаво от онази емоция, която ти носи поредната покупка. Мирисът на ново, този допир, който докосва тялото ти за първи път, усещането, че нещо е изконно твое. Умираме да пазаруваме - и не, нямаме проблем, защото винаги може още и още и още... и ОЩЕ! защото този-чифт-черни-сандали-правят-глезена-ни-толкова-безобразно-секси (крещи греховно малко гласче в иначе нормалните ни глави).

Преди време ви се хвалихме с новите си три, но оттогава мина сякаш цяла вечност, а гардеробите ни вече се напълниха не с една, не с две, а с цели 493 нови придобивки, които тръпнем да ви покажем - няма как да се сдържим просто!

Имаме си, показваме си... Коя с какво:

Габриела



Сред последните ми покупки попадат ризата на райе и копринения топ в цвят ръжда. И двете находки идват директно от летните намаления и са купени със следния замисъл - райето е подбрано за един панталон в подобен мотив за абсолютно кореспондиращ си пижамен сет; а коприненият топ ми е повече от фаворит, имам още един такъв, но в тъмносиво.

Елена

Дебна тези розови балеринки на ток от около февруари. В дословния нюанс на цвета, който обуславя шведската марка ACNE - това наситено пудрено, странно розово, те са леки като перо, имат готина секси извивка и са безхаберно удобни. Все едно не си на 9 сантиметра, все едно не е тънък тока, все едно обувките не са това, което бяха. Сдобих се с последния чифт, номер 39, в Европа, минавайки на тагадък през Мюнхен, в последния ден на намаленията, с точно 60% офф от цената по етикет. Оххх!

Бодито е неудобна, но супер секси дреха. Този неустоим бъркоч от странно синьо-зелено и беж открих в Palmers, и, признавам, до момента, в който не стигнах пробната и го сложих върху себе си, не знаех с какво потенциално съкровище в отделението с бельо разполагам. Много добре скроено, това бижу комплементира фигурата, извивките й и кожата, визирам и тена, и структурата, и просто плаче да бъде съблечено. Веднъж облечено.

С 501-ци на Levis вероятно мога да стигна до Луната, ако ги завържа по дължината им крачол за крачол. Икона на стила, точно тези, които показвам, са леко "изгъзени" с този си ръб отзад, снимахме ги нарочно отпред, за да се чудите какво е отзад, по крака. Талията е много висока, крачола - прав, с тенденция към стесняване, а хрумката с тегела отзад придава един неочакван ДОПЪЛНИТЕЛЕН сексапил към иначе съвършената даденост на модела, респективно елегантно тяло, което ги 
носи. Мерси!

Петя

Някои носят розово в сряда, а аз нося розово целогодишно. Определено е щастливият ми цвят. А такава рокля-блейзър искам от адски отдавна и най-накрая открих своята. Нямам търпение да я облека!

Михаела



Изключително удобни и леки, а в също време и страхотни за градска визия. Забързаното ежедневие не позволява неудобни обувки. За това този модел на Zara пасва идеално на визията ми а същевременно осигурява комфорта за динамичните дни.



Това са едни от любимите ми сенки Kiko. Невероятно покривни и подходящи както за вечерен така и за дневен грим.



Като завършек, едно сладко и много любимо изкушение от Zara.

Йоанна

Супер забавно, ново попълнение в моя гардероб (по конкретно- върху старата ми жилетка!)Абсолютно като детска игра, видях прераждането на една дреха с помощта на стикерите за текстил от H&M, с чудната цена от намаленията: 3лв.! 
P.S.: за протокола резултатът е повече от добър! Stay Tuned!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.