Следва

Уикенд в Instagram

Изненада! Амбър и Илон отново заедно

Изненада! Амбър и Илон отново заедно

Други преди 6 години

Е, раздялата им не изтрая дълго време.

Според клюките Амбър Хърд и Илон Мъск са отново заедно. Звездната двойка била забелязана да се целува само седмица след като официално обяви, че са разделени.

"За момента никой не може да каже нищо, защото не знаем какво се случва нито ние, нито те. Но много ще се радваме двамата да се съберат официално отново", издава близък до актрисата и милиардера.

Само преди дни 31-годишната Амбър Хърд и 46-годишният й възлюбен Илон Мъск заявиха, че са сложили край на близо едногодишните си отношения.

More from View Sofia

Жените с главно Ж в живота на Силвио Берлускони

Celebrities преди 10 месеца

Силвио Берлускони вече го няма. Да, някак трудно се свиква с мисълта, защото той беше от най-автентичните световни мъже, но високопоставеният политик напусна този свят на 86. Историите, които можем да разкажем за него, са десетки, но тази, която ни вълнува наистина, е за отношенията му с жените. Не само защото „зад всеки успял мъж стои силна жена“, не само защото и родни хубавици бяха срез фаворитките му, и не само, защото Силвио беше изключително атрактивен мъж. А защото любовта е двигателят, винаги, на всичко и във всеки момент. Четем... 

More Други