Следва

Латиноамериканско

Fashion battle: Ах, тези Ч-А-Н-Т-И

Чантата - вечната или пък изцяло съобразена с волята на тенденциите...

All fashion преди 6 години

В традиционната вече рубрика разглеждаме модата като забавлението, което й е отредено да бъде.

Под формата на импровизиран креативен двубой, двама от редакторите ни се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цветове, за да покажат как зададената тема разцъфва във въображението им.

А днес това е Чантата - вечната или пък изцяло съобразена с волята на тенденциите за предстоящия сезон, разгледана в любопитни стилистични комбинации...

Габриела

Ring handle чантите се очертават да бъдат сред водещите тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон, а The Row представят красива интерпретация по темата в мини размер, изкусна изработка и лесно приложим силует, благодарение на дългата дръжка. В комбинация със семпли, но и същевременно силни като силует или цвят елементи, интересният й дизайн изпъква максимално - джинси в светъл тон и леко винтидж настроение; широка жълта риза; чехли на ток в животински принт и, разбира се, фините бижута, носени по няколко наведнъж.


Чанта The Row - 2940 лв.
Джинси Frame - 695лв.
Пъстен Wwake - 686 лв.
Чехли Mercedes Castillo  - 695 лв.
Риза &Other Stories 155 лв.


Филип

"Peekaboo", Ох... толкова тропическа и гореща, а пък този тонално-кафяв питон, който е така детайлно и изящно зашит, направо емоционално те въздига до небето на Атлантическия океан и те предизвиква да не я оставиш сама през деня, а вечерта няка бъде до теб, на масата, в съседния апартамент.

Чанта Fendi, намираме тук


 

More All fashion