Следва

Breathtaker - Versace

Петте неща, които харесахме в модата

Това е втората тема от новата концепция на Totally Erected. В петък дизайнерите Борче Ристовски, Игор Ильовски и...

All fashion преди 14 години

1. Totally Erected Ocean Mania

Това е втората тема от новата концепция на Totally Erected. В петък дизайнерите Борче Ристовски, Игор Ильовски и Поли представиха мода и обувки, Artea Art, Диан Недялков, MANUELA, NADINE, Zona Urbana и Neva представиха колажи, лампи, бижута, аксесоари и картини. Втората тема е под надслов „Ocean Mania” и младите творци работят върху темата за морето, морското царство и дълбините на океана.

2. Maison Martin Margela и Hussein Chalayan в София



Не, двамата дизайнери не са дошли на разходка в София, но пък всичките им почитателки могат да се разходят по софийските улици с техните дрехи. От една седмица насам дрехи и аксесоари и от двете марки присъстват на софийска земя, като всяка дама с ексцентричен вкус може да се наслади на обувките с пръсти, кожените гащеризони и саката с вдигнати рамене. Дрехите на двамата дизайнери можеш да откриеш в бутик ALL U RE.

3. Мартин Мартинов на „Мистър Свят”



Миналата седмица се разбра кой ще е българският представител на „Мистър Свят”. С приз за най-красив българин бе удостоен 23-годишният Мартин Мартинов, а негови подгласници станаха Георги Георгиев и Пламен Бонев. Мартин Мартинов има вече зад гърба си световни кампании за Castro през 2007г. Участвал е в ревюта на Gianfranco Ferre, Prada, Diesel, както и в международни реклами на Coca Cola. Изключително успешно развива кариерата си в Южна Африка. Взима многократно участия в седмицата на модата в Милано, като миналата година открива ревюто на Yohji Yamamoto.

4. Christian Dior Haute Couture Fall 2009



Няма как да не изпитваме любов към изкуството haute couture, но напоследък повече се забавляваме с него, отколкото му се възхищаваме. Най-забавното сред ревютата за висша мода в Париж беше това на Christian Dior, което честно казано не знаем заради кризата ли, заради умората ли, не ни се стори много haute couture. И все пак облеклата няма как да не предизвикат усмивка на лицето ти и да те накарат да се засмееш.

5. Светлите вежди и тъмните коси на Givenchy Haute Couture



Освен всичко, висшата мода налага тенденции, а ние най-много харесваме предложенията на Givenchy. Всъщност дрехите доста ни допадат, но най-много се впечатлихме от косата. Хареса ни идеята за тъмни пригладени коси, пристегнати в нежен кок. Освен че черното явно отново е на мода при косите, харесахме идеята и за незабележими, почти липсващи вежди. Тенденция haute couture напълно приложима в ежедневието.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.