Следва

Крадем визии: Nude комбото на Бела Хадид

Всички носят: Ganni

Ganni нескромно се нарежда сред познатите ни street style worthy брандове...

All fashion преди 6 години

Ganni нескромно се нарежда сред познатите ни street style worthy брандове, благодарение на огромния си свитък фешън почитатели.

Съвпадение или не, ние пък сме почитатели на стила на тези дами, сред които Пернил Таисбек и Емили Синдлев.Именно защото следим отблизо техния еклектичен и подчертано сканди стил, нямаше как да не забележим изобилстващите им аутфити с един свързващ мотив, а именно точките. Актуалният десен, който наблюдаваме отблизо цяло лято, търпи красиво развитие при Ganni, където върху ефирния екрю сатен се разливат симпатичните точки.

Като част от пролетно-лятната колекция на бранда за 2017-та, която е в продажба и в момента без намаление, polka dot мотивът закачливо намира своето място по миди и мини рокли, слип топове, тренч вариация, но и още миди пола с цепка и къдри.

Симпатичните модели безспорно печелят и нашите овации, като държим да отбележим, дизайните съвсем не се ограничават с топлия сезон. По примерите на тук подбраните модни лица, всеки един от елементите може лесно да влезе в есенна интерпретация с помощта на един оувърсайзд пухкав пуловер или чифт симпатични боти...

  

 

More All fashion