Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Маниашки час: Кадър 2 на Карл x Vans

Показахме ви първите кадри от най-фешън колаборацията за този сезон...

All fashion преди 6 години

Показахме ви първите кадри от най-фешън колаборацията за този сезон ТУК!

Наред са вторите...

Капсулната колекция от 12 елемента е вдъхновена от "еволюционната дизайнерска естетика на Лагерфелд и най-иконичните елементи от безкрайната му кариера", каза Анжи Дита, старши дизайнер на обувките Vans Classics.

По този начин модерната колекция ремиксира някои от типичните маратонки на марката, като Skate например: Skool, Sk-8 Hi и Classic Slip-On - с мотиви като K-Quilted кожа и булева тъкан. Позовавайки се на подписа на Tweed, Chanel и профила Лагерфелд , гамата се разпростира между обувките с графични принтове, бомбър яке и раница от първокласна кожа.



"Когато виждам, че модният свят се позовава на тенденциите или марките на скейт културата, чувствам, че те са заинтригувани от факта, че скейтърите са рекламни послания, които определят свои собствени правила и кодове"
, обяснява Дита. "Има нещо интригуващо за това как скейтбордът символизира чувство за независимост и несъответстващо отношение. Те следват собствения си път".






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.