Следва

Филмовият фестивал във Венеция. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Fashion battle: PINK!

В традиционната вече рубрика, разглеждаме модата като забавлението...

All fashion преди 6 години

В традиционната вече рубрика, разглеждаме модата като забавлението, което й е отредено да бъде. Под формата на импровизиран креативен двубой, двама от редакторите ни се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цветове, за да покажат как зададената тема разцъфва във въображението им.

А днес това е розовият цвят и фантастичните визии, които вдъхновява.

Габриела

Водещ в палитрата на Pantone за Есен/Зима 2017-та, розовият цвят е още водещ и в гардероба ми. Харесвам го както в color block съчетания с червено или синьо, така и носен по непретенциозен кежуал маниер. Точно както лекото плетиво и тренди силуетът на чантата пасват повече от идеално на джинсите кюлоти и женствените чехли с китън токче...

Чанта Clare V 656 лв.

Джинси M.I.H Jeans 578 лв.

Обувки Massimo Dutti 178 лв.

Пуловер Arket117 лв.

Колан Zara 30 лв.

Филип

Розово - днес, утре, други ден: F- O-R-E-V-E-R. Мега интересен пуловер, който определено няма да искате да съблечете. Изработен от кашмир и вълна, приятен за дни, като днешните (сив и дъждовен), верен приятел във филмовите ви приключения с пуканки в ръка.

И чаша вино, maybe!

Пуловера намираме тук.



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.