Следва

Какво носи редакцията: В мрежите на черното

Fashion наградите BOF 500. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор...

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки за заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата ни този път: любопитните стилистични избори от ежегодните награди BOF 500 на Business Of Fashion.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Петя.


Оценката ни за Карли Клос в Michael Kors


Габриела 9/10

Карли някак си успява да накара и привидно строгите елементи да изглеждат high fashion. И комбинацията е жестока, но жената, която я носи, още повече!

Цветина 7/10

Много Карли, много на място, въпреки че комбото межу сако, бял crop топ и пола с гигантическа цепка и пайети е малко странно, но пък добре издържано в случая. Интересно решение на стилистите на модела.

Петя 10/10

Съчетанието на различни материи прави монохромния аутфит на модела освен много женствен и доста интересен. Умелата комбинация от спортни и елементи е тотален победител и определено една от най-запомнящите се визии от вечерта.


Оценката ни за Селена Гомес в Rodarte

Габриела 8/10

Трудно е да носиш Rodarte, особено ако не си с физика на модел, но тук стилистите на Селена са се справили превъзходно с иначе превъзходната, но все пак пипкава естетика на бранда...

Цветина 6/10

Типично Rodarte, което наистина не е за всеки. На Селена някак обаче й седи, въпреки че в цялата визия има нещо нередо, нещо, което малко ме стъписва първоначално - може би са къдрите или пък nude нюансът...

Петя 10/10

От глава до пети визията на певицата е абсолютно изрядна - изисканият модел на Rodarte не се нуждае от тежки и натрапчиви аксесоари, а съвсем лекото goth усещане в грима, допълва аутфита перфектно. Във визията на Селена има известна доза загадъчност и много приятна заигравка със стария Холивуд.


Оценката ни за Тейлър Хил в Julien Macdonald


Габриела 9/10

Абсолютна симбиоза между роклята и жената, която я носи. Нагледали сме се на купища примери, където подобен тип рокля изиграва лоша шега във визията, но този не е от тях.

Цветина 2/10

Определено не! Определено не и когато вече върви Седмицата на модата и всички са ултра тенденциите, а Тейлър още е на стара вълна. Не ми допада тази металическа рокля, нито безброй изрязаните й елементи, комбинацията с nude сандали - още по-ужасяваща!

Петя 3/10

Красотата на модела е неоспорима, но в този случай визията е напълно непростима - тоалетът по никакъв начин не подчертава правилните черти у Тейлър. Въобще да не споменаваме, че асиметричната сребриста рокличка, най-вероятно присъства в гардероба на не една балканска дива, а леко разчорлената грива, е единственото хубаво нещо в тази визия.


Оценката ни за Киара Ферани в Prada


Габриела 5/10

Очевидно дори и най-изявените фешън момичета допускат грешки. Подборът никак не е подходящ за подобно събитие, където дрескодът е по-скоро вечерен, отколкото fashion-forward. Та макар и визията да е Prada, на Киара никак не й приляга - нито като силует, нито като цветови подбор.

Цветина 4/10

Колебая се, но въпреки този аутфит носи някакъв доста дързък привкус. Силуетът май наистина не е много, много за нея, а обувките пренатоварват цялостната картинка.

Петя 2/10

Може би Киара се е опитала в известен смисъл да излезе от рамката на стила си и да опита нещо малко по-различно, но меко казано не й се е получило. Цветът, формата, перата, обувките - въобще пълен кошмар, изключително неподходящ за крехката италианка.


Оценката ни за София Санчез де Бетак в Rodarte

Габриела 10/10

Ето един страхотен пример за това как се носи Rodarte. София изглежда брилянтно, безумно харесвам всеки един от показаните тук детайли.

Цветина 9/10

Чудесна, точно на място, перфектен избор! Без излишъци, без допълнителни детайли, които тежат на визията. Обувките са удачно съобразени и някак просто небрежно допълват иначе божествената рокля.

Петя 4/10

Подготвяйки се за вечерно събитие от този red carpet тип, в стремежа си да са неотразими и изключително забележителни, някои хора просто прекаляват - София е типичен пример. Нестандартен грим, дантела, пайети, къдрите, чиято роля, аз лично не разбирам, обувките с връзки, дългите ръкави ... толкова много елементи, че изглежда адски претруфено.

More All fashion