Следва

Шшш, съблечи ме

малоумни

null

преди 6 години

V.S.: Здравейте Calypsen, къде намирате вдъхновението за тези прекрасни костюми, които създавате?

Много неща ме вдъхновяват в професия. Косплей костюмите са главната инспирация, след това различни игри и фантастични филми. Понякога се вдъхновявам и от трейлъри. Също така разкриването на нови герои в игрите, любовта към тях и дизайна ме мотивирата да творя, повече и повече.

V.S.: Разкажете ни малко за вашето изкуство в геймърската индустрия CENEGA?

CENEGA е една от най-голямите издавачки компании в мойта държава. Имам многу спомени от изминалото време, работейки за тая. Колкото мога да си припомня, първата ми работа за тях беше во Май 2015 г. Създадохме Scorpion косплеи за на Mortal Kombat X. След това, проектирах костюми като Bison Cammy за полският Street Fighter шампионат, който те го организират. Също така, по време на премиерата, Battleborn играта в Полша, със собствен Thorn аутфит, влезнах в ролята на Immortal Joe за рекламният пункт за Mad Max по време на Варшав, седмицата на Игри, 2015. Все пак, колкото и да ми харесва работата по време на тези събитя, претпочитам съм специялен гостин и съдия на косплейерските състезания.

Какво е вашето мнение за Aniventure Comic Con 2017?

Първо начално се чувстувам многу щасливо, от факта че съм направил контакт, с хора от тъкъв ранг. By the way, за първ път ще съм в България и искам да кажа че заинтересованста от вашата държава във връзка с мойто участие е на най-високо ниво.


Как се роди идеята за Диана от League of Legends?

Диана е моят омилен герой, не само заради нейният дизайн, който е уникален и много красив прекрасен, а и мрачната и мистериозна приказна за нея. Па почнав да собират материали и започнав со нејзино создавање. Между другото, този костюм печели първо място, по време на Hall of Games 2014 в Полша.

 

 


Здрасти Гермиа, може ли да ни разкажете малко за вашата победа в дизайн на геймерски костюм в Eurocosplay?

Победата на Eurocosplay е моят най-голям успех, в кариерата си до сега. Моят дизайн беше доста комплициран и е съставен от много елемтни, елементи които ми донесоха комплименти и share на мойто видео. 6 месеци ми отне изработването на този костюм


Имате ли хоби или начин на рекрация, след толкова многу часове, изминати пред компютерният монитор?

В личният си живот съм професор, а пеенто и свиренето на пиано с ми главните хобита.
null

More from View Sofia

More