Следва

Софийската премиера на "Сестра" - новия филм на Светла Цоцоркова, ще бъде в конкурсната програма на 24-тия София Филм Фест

Продажбите на Huawei Watch GT 2 в България започват с летящ старт

Броени дни след официалната премиера за България на Huawei Watch GT 2, представен миналата седмица от Ивет Лалова в модерна зала на Next Level Fitness Club, започнаха и продажбите на 46-милиметровата версия на модела.

преди 4 годиниПредлаган в два дизайна
- изцяло черен, и класически с кафява каишка от еко кожа, той идва със силно надградени технически параметри и функции спрямо познатия вече Huawei Watch GT, на изключително атрактивна препоръчителна крайноклиентска цена от 479 лв. Продажбите започнаха силно още през уикенда в търговката верига Технополис, а от тази седмица моделът се предлага още и в трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom, търговска верига Техномаркет, и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.

За първи път в България Huawei представи и 42-милиметрова, дамска версия на Watch GT 2, отличаващ се с изключително елегантна версия "Refined Gold", и класическа - с еко кожа в топло бежов цвят. Продажбите на класическата дамска версия ще започнат около средата на ноември на препоръчителна цена от 459 лева, а на Refined Gold версията - през декември на препоръчителна цена 559 лева.


Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран чипсет на компанията за носими устройства - Kirin A1. Чипът работи с много ниска консумация на енергия и дава ненадминат живот на батерията - 2 седмици за мъжкия и 1 седмица за дамския модел при обичайна употреба.Новият HUAWEI WATCH GT 2 е надежден партньор в 15 спорта, включително осем на открито - бягане, ходене, катерене, планинско изкачване, колоездене, плуване на открито, триатлон, и седем на закрито - ходене, бягане, колоездене, плуване на закрито, свободни тренировки, крос тренажор, гребна машина. Той поддържа сателитните системи GPS и GLONASS, което е гаранция за правилно позициониране по време на тренировка и правилно измерване на изминатото разстояние. Ключова за смарт часовника е функцията HUAWEI TruSeen™ за точно и ефективно измерване на пулса. В комбинация с интелигентния алгоритъм с изкуствен интелект, функцията проследява сърдечния ритъм през цялото денонощие, дори и по време на сън, и дава ценни известия при засичане на нетипични стойности, на които препоръчва да се обърне внимание. Часовникът е ценен партньор и в следенето на нивата на стрес и качеството на съня – две неща, които са изключително важни както за възстановяване на тялото след спорт, така и в забързаното бизнес ежедневие.Изцяло нова за модела функция е наличието на вградена памет за съхранение и възпроизвеждане на музика директно от часовника, далеч от смартфона. 46-милиметровата версия, която вече е в продажба, разполага с вградени микрофон и говорител и поддържа Bluetooth обаждания.

И двата модела идват с изискан дизайн от 3D стъкло, който ги превръща както в ценен асистент в модерния ви лайфстайл, така и в стилен аксесоар в различни сценарии – спорт, бизнес или бляскаво парти. Изключително лесният механизъм за смяна на каишките позволява да променяте стила според случая и стила си, като 46мм версията е съвместима и с предлаганите досега сменяеми каишки за предшественика му Watch GT в оранжево и маслено зелено.

More