Следва

Кристиано... и гащичките му!

Въртележка в сърцето на София

Безспорно Carrusel Club е нашата топ дестинация за всеки сезон.

All About Life преди 6 години

Вечно парти с гореща емоция и аромат на страст се носи от заведението. След като цяло лято клубът се грижи за перфектното ни настроение и постоянно забавление, екипът му ни подготви още по-незабравима есенна програма. Нямаме търпение да се гмурнем в цветната атмосфера със страхотен ритъм и незабравими спомени.

Началото на въртележката ще бъде поставено на 28.09/Четвъртък/, а честта се пада на: ALL EYEZ ON YOU / fame edition with BUMBO & JANA.
Добре познатото и любимо на всички парти ще заеме бойна позиция за откриването на сезона.

Без да си губят времето на 29.09/Петък/ застъпват Пламена Гиргинова (Паци) и Николай Въжаров с известното им Shame Party. На помощ зад пулта ще им се притече Лора Караджова. Нощта обещава нажежена обстановка и танци до зори.

Краят на тридневния маратон ще бъде на 30.09/Събота/. Carrusel Club са ни подготвили грандиозен финал, за който да тръпнем в очакване. На вниманието на всички, черешката на тората ще бъде световноизвестният артист на DEFECTED RECORDS - PURPLE DISCO MACHINE!



Адресът е ясен - ул. Раковски 108, поводът също – вечното забавление и добро настроение. Carrusel club с нетърпение ви очаква.

Ние направихме нашите резервации, а вие?
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.