Следва

Всички носят: Oversized

Fashion battle: Destruct yourself

Хайде на фешън битката, колеги...

All fashion преди 6 години

Под формата на импровизиран творчески двубой, поклон доземи към красивото в модата, двама от редакторите ни се "въоръжават" с лепило, ножици и букет от цвят и интерпретират. Свободно, фриволо и шантаво, пък вие решавате кой е по-добър.

След Седмицата на модата в NY, всички забелязахме, че деконструктивизмът като подход в модния дизайн ще е тенденцията на десетилетието. Бидейки в крачка с този важен момент, посвещаваме fashion battle именно на него. Идват модно настроение, нови идеи и подсказки за стайлинг. Ето ги!

Филип



Opening ceremony е авторската къща на тази декоративна рокля със семпла кройка и интересен минималистичен принт. Чантата, също като роклята, по принцип не влиза в сектор Деконструктивизъм, за разлика от Balenciaga палтото /в избора на колегата/, но пък със сигурност перфектно допълва визията: палто-чанта-рокля. 

P.s: Модернистичният принт на Opening ceremony и дръжката на чантата, по дефолт влизат в Destruct.


Диана



Отива си лятото, идва есента… Нищо лошо, разбира се, ако сме подготвили подходящия набор от дрехи. A какво по-есенно от деконструктивно палто в сиво каре?! Отговорът е НИЩО… Перфектната връхна дреха за стилна, изкривена и интересна визия. Хем ще ни е топло, хем “ALL EYES ON ME” ефект… Плюс - отива на абсолютно всичко!

Палтото намираме тук. И събираме пари за да стане наше /3150 долара ни трябват/.



 

Анкета

Вие кое ще изберете?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.