Кой е Гуилъм Пъг?

Кой е Гуилъм Пъг?

От застраховките до блогърството и към модата. Сексапилният уелсец разказва пред View Sofia как успява да съчетае привидно несъвместими неща.

Той е на 33, едва от 3 години е част от модната индустрия и вече е работил с редица световни брандове, сред които Diesel, Esprit, Canada Groose, Chevrolet и много други. Родом е от Уелс, но страстта към модата го отвежда в Лондон. Когато не е пред обектива, е застрахователен агент, a по хоби – и блогър. Той е от моделите, които няма как да не забележите и е новото лице от есенно-зимната кампания на Andrews/. Българската модна къща винаги е избирала интересни и различни модели, които са оставяли отпечатък във времето и Гуилъм напълно се вписва в концепцията на марката с цялата аристократичност и магнетичност, които излъчва.

V.S.: Всъщност си започнал да се занимаваш с мода доста късно. Как изобщо се реши?
Гуилъм Пъг:
Добър въпрос. Всичко започна от моя Instagram. Различни фотографи започнаха да ме снимат, съответно аз да поствам повече. Беше ми странно в началото, но си казах „трябва да го направя“. И просто се преместих от Уелс в Лондон и подписах с няколко модни агенции. Така започна всичко.

V.S.: Докъде стигат амбициите ти за кариера в модната индустрия?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.