Принцесата и граховото зърно

Принцесата и граховото зърно

Това не е приказка...

В модерната интерпретация на "Принцесата и граховото зърно", където вместо дюшеци падат купища пластове от тренди елементите на сезона, и тук съществува дразнител, значително по-неприятен дори от граховото зърно. Става въпрос именно за циститът, който повлича след себе си болка, влага и студ и при който дори и десетият пласт дрехи не се оказва достатъчен срещу борбата. На помощ на Принцесата обаче се озовава Цистирен/CystiRen, "вълшебник", пълен със съставки, унищожаващи всяка наченка на дискомфорт. 

Веднъж преборила дразнителя, тя, Модерната принцеса се връща към своите модни удоволствия. Носи най-доброто от двата свята, съчетавайки една част от неминуемите за една принцеса елементи с две части истински фешън находки, а именно: вечерната рокля, ''намъкната" върху пухкав суитчер; голямото и почти скиорско яке в комбинация с вечерните "пантофки"; ретро бижутата с кристали, носени навсякъде и по всяко време.

Яке H&M 119 лв.
Блейзър Patrizia Pepe 720 лв.
Рокля By Malene Birger от Plus Zero Concept Store 639 лв.
Пуловер Karen Millen 250 лв.

Коментари: 2

P
popfolkdevotee (2017/10/14 / 13:46)
явнно аз съм единственият, на когото, е изненадващо това, че двете статии "Питахме мъжете" и "принцесата на граховото зърнО " се случват по един mediated начин ...Освен всичко, за първи път в блога се появява социо-културен аспект, който предполага дебат. Строителните работници са похитени от дамите от редакцията. това е сюжет от тези епизоди "Дневниците на Червените обувки" с Дейвид Духовни.. От една страна някои лефти радикал феминистки биха казали- какъв гаден патронайзинг с работниците- тез анят,ч е работника е социално отхвърлен и не познава schmancy местата в столицата. Само че не етака. Ето това е опресивното на левия виджилантизъм. Смятаме,че има една особена невинност и смущение, кеото е уловено..Тази метаморфоза...заради това тези две статии е добре , че са случили заедно. ок..в близост..че момичето и работниците са ближни. neigbours..Semblables .. prochains.. всички можем да си представим тази ситуация..в редакцията има сесия на моделка по дамско palmers Бельо.. и работещите по скелето са струпани един до друг, надничат и изпращат вулгарни закани..да..но в сладващият каър, когато ги попитат, вие къде ще отидете- те вендга се отдръпват и акзват..ооох..не знаем градския код.. оставете ни..това е че те отстъпват на желанието си..което само говори, че желанието им не е иостинско, то е имознато социално там..Имам описана една такава ситуация, за да не я преразкзвам пак..една ббт репортека в мола шпрез 2009 правеше анкета, какво ще пазаруват мъжете.. това бе по рождество..или по св.валентин.. Спряните мъже на средна възраст изписваха на лицата си такива тъжни гримаси, сякаш казваха"оох, няма работа, живота е тажък, на никой не му е до диамантени пръстени..но това е пълен фейк..всички знаем, че диаментен пръстен се купува в недоимък..не когато имаш, а когато нямаш..той е компенсация за това, че не можеш да осигуриш къшща в бояна, лятна къща Фрагалевци, апартамент в монако..затова идва ред на нещо метафизическо..клише, да.но работи..тогава написах, колко нашата делнична нагласа е идеологическа..нарича се фалшиво съзнание..или bad faith.. защото същият този мъж, ако случайно до него би седнала красива дама, в кафетерията, той няма да проведе с маййка си разговор по телефона, че не еплатил тока, а ще говори за нещша, които ще го рпедставят по друг начин..историите, които казваме за себе си, винаги са пълна лъжа..заради това, ако някой ви кита, какво искате, вие е честно да кажете НЕ ЗНАЯ..ти ми кажи какво искам..то е така Желанието е винаги желанието ан другия..дори на делнично ниво..НЕ знам..ти ми кажи, какво идглежда, че желая..какво ми отива да искам..и това е истината.как другите те виждат..какво другите прецебнят, че ти би могъл да желаеш..
явно ще си пиша дисертацията по социална антропология през вю софия
P
popfolkdevotee (2017/10/14 / 07:36)
https://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/mamuri-4477.jpg често сме казвали, че думата "зърно" не е много подходяща... хаха.. представям си работниците дето бачкат по фасадата ан сградата, как са се скупчили на скелето докато сте снимали това и как скелото в един момент пада.. от напора

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.