Следва

Да или Не? Кара Делевин стана брюнетка

Джей Ло и малката Емe в жестока фотосесия

По женски... почти!

Celebrities преди 6 години

Певицата и наследницата й отвориха вратите на семейния дом в Хемптън, за да заснемат жестока фотосесия за последния брой на списание Hola!.

Всъщност, на голямата част на снимките 48-годишната Джей Ло позира сама, но явно на една от снимките чаровната Емe се е промъкнала в кадър с широка усмивка.

В интервюто си за хартиеното издание Лопес говори и за отношенията си с Алекс Родригез: "Имам прекрасни отношения в момента и мога да кажа това за първи път в живота си. Не, че нямах хубави връзки, изпълнени с любов и приключения, но това е първата връзка, в която подобряваме двамата заедно, а не само един от нас. С Алекс се допълваме и наистина споделяме чиста, истинска любов."






Дженифър и екс спортистът са заедно от началото на тази година, отношенията им обаче се развиват много сериозно и мнозина твърдят, че двамата съвсем скоро ще обявят годежа си.








More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.