Следва

Няколко начина да бъдеш красива

Живот на ръба

Те живеят буквално на ръба – спят, работят и се хранят от едната страна на 10-метрова сграда в Рио...
 

All About Life преди 14 години

Те живеят буквално на ръба – спят, работят и се хранят от едната страна на 10-метрова сграда в Рио. Двадесет и седем годишният Тиаго и двадесетгодишният му брат Габриел прекарват по 12 часа в леглото, на хамака, на стола и на масата, „монтирани” към ярката жълточервена стена, която е част от изложбата в старата чат на Рио де Жанейро.
Братята са се оборудвали с всичко необходимо за скално катерене, а в случай, че природата реши да си каже тежката дума, могат да се преместят в съседната арт галерия, където ги очаква напълно обзаведена спалня.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.