Следва

България е домакин на европейската конференция по муковисцидоза

Какво е това, Бионсе???

Отдавна не бяхме виждали Бионсе ... така!

Celebrities преди 6 години

Егото на Бионсе до такава степен е ударило тавана, че певицата си позволява да се появява на червения килим в най-нелепи стилистични комбинации.

Поредната й публична изява стана повод, изпълнителката отново да демонстрира превъзходството си чрез изумрудената дълга рокля, очертаваща пищните й форми повече отколкото би ни се искало, комбинираната с разточителен лилав кожен аксесаор и блестящ клъч.

Не сме сигурни творческа криза, следродилна депресия или крещяща нужда от внимание предизвикват певицата да прибягва до абсурдни модни комбинации и фотосесии, на които да позира като Дева Мария, но би било много добре, това да свърши в най-скоро време и Бионсе отново да ни радва с това, което прави най-добре, а именно - музика! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.