Следва

From BEER with love или как да комбинираме пивото с храна!

Ела на CineLibri парти с Рут Колева!

Готови ли сте за незабравимо музикално приключение по случай закриването на третия кино-литературен фестивал?

All About Life преди 6 години

Организаторите на CineLibri искат да зарадват ентусиазираната си публика и като благодарност за проявения интерес към тазгодишното издание на кино-литературния конкурс, канят всички ни на грандиозно парти в любимия Sofia Live Club!

Ще можем да чуем на живо едни от най-добрите парчета на Рут Колева, ще танцуваме, пеем и пием, защото CineLibri нямаше да бъде това, което е, ако не бяха зрителите. Организаторите ще се радват всеки от гостите, които имат желание да споделят кои филми и книги от тазгодишната програма са ги изненадали, очаровали, смутили или разтърсили.

Заповядайте на голямо CineLibri парти на 22 октомври в 21:30 ч. в Sofia Live Club! Вход свободен.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.