Следва

Зарадай се/го с нова игра! - Победителят!

Кратък party наръчник: Ароматът

A Little Party Never Killed Nobody...

All About Life преди 6 години

Откриването на идеалния парти парфюм невинаги е лесна задача. Ароматът е финалният щрих, към който подхождаме със същия маниер на внимание като при избирането на луксозен сет копринено бельо. Държим резултатът да ни накара да се почувстваме желани, уверени и специални. Независимо дали търсим деликатен или силен аромат, той трябва да оставя правилното впечатление у всеки, докоснал се до нас, едновременно с това отключвайки усещане за наслада във всеки един жест.

А ето и основните посоки.

Назаем от момчетата
Романтичните момичешки аутфити се влияят изключително добре от мъжки аромати. Контрастът между настроенията стои прекрасно, а за целта се насочваме към аромати с дървесни и амбър нотки, силно концентрирани в типичните мъжки аромати, които обаче се разкриват повече от добре върху нежната дамска кожа.


Guerlain Vetiver


Hermes Terre d'Hermes


Dior Sauvage

Премерено секси
Обратното, ако изберем по-строга и класическа визия, следва да наблегнем на женствен и чувствен аромат. Ориентираме се към нотките на жасмин, гардения и амбра, както и нежните бадем и ирис, които се запечатвам по кожата по най-чувствения възможен начин.


Alien by Thierry Mugler


Boucheron pour femme


Bvlgari Omnia Amethyste

С увереност
Силният и дори крещящ аромат може да бъде повече от подходящ парти избор. Няма нищо лошо в това, парфюмът да има собствено присъствие, даже напротив, има моменти, в които се нуждаем точно от това - интригуващ сочен аромат, който разказва история.


Versace Crystal Noir


Chanel Coco Noir


Dolce&Gabbana The One


Останалите "малки градски тайни" за "добри" и "пораснали" момичета можете да намерите в "Кратък парти гид за добри момичета", който обещава милион приключения по тъмно и се разпространява в любимите ни Happy & Candy!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.