Следва

1+1= BUZZ SNEAKERMATICS - интересна игра от Buzz Station през ноември!

Щрак! Sony, we love you!

Sony α7R III (ILCE-7RM3)...

 

All About Life преди 6 години

Посред нощ, светкавица, блясък. 10 кадъра в секунда с прецизен автофокус и заснета картина на току-що проектираното палто с косъм, небрежно наметнато на нежно голо тяло.

Легло без чаршаф и кристален пълноформатен 35mm 42.4 MP Exmor R™ CMOS сензор със задна светкавица за усъвършенстване на снимката, отразяваща страстта към модата и запечатаното в миг сладко удоволствие между двама партньори.

Доверието е осъществено, а симпатията - взаимна. Fashion glam - проследен с разкрепостени пози под електричен блиц, желанието за още - увеличено.

399 AF точки с фазово разпознаване, покриващи 68% of кадъра, 425 контрастни AF точки и приблизително 2 пъти по-ефективен Eye AF. Усмивка, игра, разиграване, вятър на покрива и цяла София визуална "заключена" с едно щракване.


Поглед и ... You're gorgeous!

Пълноформатният фотоапарат Sony α7R III със сменяем обектив е наличен в България от този ноември на цена от 6 999 лв.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.