Следва

Bioderma & View Sofia

Първи кадри: Голямата италианска сватба на Кейт Ъптън

Пищният модел каза заветното "Да" на любимия си Джъстин Верландър.

Celebrities преди 6 години

25-годишната Кейт Ъптън и 34-годишният спортист узакониха любовта си с романтична церемония в Тоскана.


Първите кадри от най-щастливия ден на Ъптън показват моменти от сватбената фотосесия. Булката е заложила на рокля с класически силует и дантелени акценти, а шаферките й са облечени в шикозни драпирани рокли в цвят пепел от рози.



Кейт и Джъстин са заедно от 2014, миналата година русокосият модел официално обяви, че любимият й е предложил брак и тя е приела.














 

More from View Sofia

Големите любовни истории: Силви Вартан и Джони Холидей

Celebrities преди 1 година

„Всъщност осъзнах, че той в никакъв случай не беше бунтар. Той беше срамежлив и много дисктерен. И адски красив. Двамата бяхме еднакви. Като брат и сестра - разбирахме нещата по един и съши начин, изпитвахме напълно сходни емоции. Отношенията ни никога не са охладнявали, даже напротив - бяха луди. Да изживееш лудостта... Много пътувахме по турнета, но винаги се виждахме веднага щом можем. Бяхме в една и съща лодка, разбирахме този начин на живот, очакванията, които имаше от нас този бизнес. Никога не сме били жертва на рутината.“ Силви Вартан

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.