Следва

Breathtaker - Anna Rita N

Петте любопитни неща в модата

Американският дизайнер Марк Джейкъбс показа две нови тениски, които са направени с политическа...

All fashion преди 14 години

1. Американският дизайнер Марк Джейкъбс показа две нови тениски, които са направени с политическа цел, и са насочени към хората със хомосексуална ориентация.

Дизайнерът, който също е хомосексуалист, се бори за правата на гейовете и лесбийките като тениските са с интересни щампи и лозунги. Ние си харесахме тази с двете майки и малкото момиченце, над които е позициониран лозунга „Плащаме си данъците, искаме си правата”.

2. Прибрани коси и злато по очите


Това е тенденцията, която Versace налага това лято за косите и грима, и която наистина ни стана любима. Харесва ни спокойният и романтичен вид, който ни се струва идеален за някое парти на морето. И ти можеш да го изпробваш.



Нужно е само да прибереш косата си в стегната опашка, да нанесеш малко пудра с бронзов ефект на лицето си и да добавиш няколко златни нюанса на клепачите.

3. Haute Couture вдовици



Ревютата висша мода наистина са най-очакваното събитие през сезона като освен че струват много скъпо и са наистина много красиви, те налагат и тенденции, които след това всеки дизайнер малко или много ги следва в колекциите prêt-a-porter. Винаги сме харесвали висшата мода на Chanel, а на ревюто за сезон есен/зима 2009 имаше един аксесоар, който ни направи силно впечатление. Именно тази малка тюлена шапка тип „идиотка”, обшита с перли и кристали. Предполагаме, че няма за цел да те предпазва то студеното време и вятъра, но пък е достоен аксесоар за глава за есенния сезон.

4. Chanel и бързите скорости



От френската модна къща и от немския дизайнер може да се очаква всичко. След като представиха тенис ракети, топки за американски футбол, гирички, куп други спортни продукти и колело, сега дойде ред Кайзера да задоволи нуждите на онези, които си падат по високите скорости, рока и модата. Дизайнерът представи мотор Chanel, който наистина впечатлява, най-малкото защото е с логото на Chanel. Все още не знаем дали моторът ще бъде пуснат в продажба или не, но ако намери място в бутиците на марката, знаем, че цената му ще е наистина висока.

5. Stella McCartney Bambi Campaign



Английската дизайнерка и дъщеря на Сър Пол Макартни отново доказа, че е върла защитничка на природата и животните. След като тя се отрече от всички материали, които се произвеждат от животни и използва само изкуствена кожа в колекциите си, беше време да покаже и интересна рекламна кампания като тази. Допада ни защото кампанията говори много за философията на Стела като дизайнер.

More from View Sofia

More All fashion