Следва

Списание Abitare. Архитектурата в полза на хората и природата

AQUOS LC-DH77E - синята перла на Sharp

Така ти се иска след трудовия ден да се отпуснеш вкъщи пред телевизора – да научиш последните новини, да погледаш любим сериал или да съпреживееш с любимия футболен отбор...

All About Life преди 14 години

Така ти се иска след трудовия ден да се отпуснеш вкъщи пред телевизора – да научиш последните новини, да погледаш любим сериал или да съпреживееш с любимия футболен отбор. В днешно време телевизорът е неделима част от домашния интериор.

Sharp Corporation е световно известна с разработването на иновационни продукти и нови технологии, които са от ключово значение във формирането на бъдещата електроника. През последните години едни от основните фактори, които оказват силно влияние при разработването и пазарните позиции на електрониката са техните енергоспестяващи възможности и екологични параметри. Новата серия AQUOS LC-DH77E на Sharp е разработена именно на базата на собствената, фирмена философия за енергийна ефективност, съчетана с високи технологични показатели, атрактивен Slim line дизайн и разбира се, качествено изображение. За момента тя се характеризира с едни от най-иновативните еко функции от предлаганите LCD телевизори на пазара и възможности за директен контрол върху консумацията на енергия. Поради факта, че еко режимът е една от основните характеристики на моделите от серията, като допълнение към намалената консумация се явява функцията за директен контрол на потреблението. Тя позволява ръчно да се намали мощността на елементите на фоновото осветление в рамките на 15–20%.

Телевизор от новата серия AQUOS LC-DH77E на Sharp не само ще ти позволи приятно да се отпуснеш, наслаждавайки се на телевизия от ново поколение, но и ще украси твоя интериор с необичайно стилен дизайн. Във формата на новата серия като цяло е запазена характерната за марката дизайнерска Aquos линия, като в случая по-ярко впечатление прави „бягството” от традиционната черно-сребърна окраска. Моделите от тази серия се отличават с една по-модерна визия в елегантен тъмносин оттенък. Напълно в синхрон с философията на компанията, промени се забелязват и по отношение на самите форми, като е акцентирано на по-овалните линии.

Тук ще намерим и една символика – сближаване на цветовата окраска със самото наименование Aquos (AQUOS = AQUA +QUALITY, тоест – вода и качество).

Като неотменно допълнение към екологичните си възможности, новите LCD телевизори от серия LC-DH77E предлагат и една добре позната функционалност, съчетана с модерни технологии.

Най-малкият представител на серията 32” модел е с динамичен контраст от 30 000 : 1, докато останалите предлагат съотношение 50 000 : 1. Телевизорите от серията използват технологията ST Omni Surround за обемен звук и имат интегрирана звукова система с 2 говорителя (2 х 10 вата), цифров аудио усилвател и NICAM/A2 Stereo декодинг.
Изборът на модел от гамата на новата AQUOS LCDH77E серия би донесъл единствено положителни емоции, съчетани с морално удовлетворение от използването на един екологичен продукт и не на последно място благоприятен финансов резултат от намаленото потребление на енергия.

Всички модели от тази серия са носители на награда със зеленото цвете на ЕС.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.