Следва

Темата на Met Gala 2018 е...

"Жена на годината" на Harper's Bazaar. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

След като хвърлихме един бърз поглед на това кой какво облече на церемонията по връчване на наградите "Жена на годината" на Harper's Bazaar в Лондон, днес коментираме по-задълбочено стилистичните избори на част от там присъстващите знаменитости.

Традиционната за първите дни на ноември церемония събира десетки изявени личности от сферата на киното, шоубизнеса и модата, а своите оценки дават Габи, Цвети и Петя...

Оценката ни за Аризона Мюз

Габриела 10/10

Роклята е прекрасна, а бюти визията още повече. Има някакъв old Hollywood vibe тук, който стои съвсем на място.

Цветина 2/10

Прекалена цепка, прекалено много камъни. Като цяло, доста дискомфортна ретро визия, а и в комбо с тази прическа... Тежко ми е всичко, не като за подобно събитие.

Петя 4/10

Аризона се е постарала да изглежда зашеметяващо, но за съжаление в моите очи ефектът е обратният - блясъка във визията й ми идва в повече и започва да прилича повече на балкански кич, отколкото на Old Hollywood-ска красота.

Оценката ни за Кери Мълиган

Габриела 8/10

Поотделно погледнато елементите изглеждат модерно, а като едно цяло комплиментират чудесно излъчването на актрисата.

Цветина 7/10

Пепитът е ултра тренди в момента, а това че този дизайн съвсем наивно загатва за едно от най-нежните места по женското тяло - ключиците, го прави изключително превъзходен. Аксесоарите също са решени прекрасно, а като цяло тази рокля прави Кери още по-романтична и друговремска.

Петя 6/10

Актрисата никога не е изпъквала с особено интересни модни избори, но аутфитът й за церемонията на Harper's Bazaar ме изненада - визията на Мълиган е достатъчно стилна за подобен тип събитие и достатъчно изчистена, че да не прави лошо впечатление.

Оценката ни за Елена Перминова

Габриела 6/10

Не съм напълно сигурна, но ми се струва, че Елена е over dressed за подобно събитие. А и като че ли има нещо пресилено в цялата визия...

Цветина 2/10

Категорично доста прекалено! И украсата и голотата... и всичко! Ужасен избор, доста дискомфортен за подобно събитие, където в крайна сметка не се избира "Жена на годината" заради показността на тялото й, а заради други неща. Бюти визията поне се връзва с цялата ала mermaid идея на аутфита.

Петя 9/10

Не съм голям привърженик на sheer роклите, но стилът на Лена е безупречен във всяка една ситуация, а грацията, с която поднася naked роклята е присъща на малцина.


Оценката ни за Джорджия Мей Джагър

Габриела 7/10

На теория елементите и бюти визията са изрядни, но пък цялостно погледнато резултатът не е толкова впечатляващ, колкото се очаква.

Цветина 6/10

И да, и не! Чиста проба фешън колебание, въпреки че тези обувки правят страхотна симбиоза с тази дръзка рокля, която пък олицетворява бунтарския дух на Джорджия. Подчертавам - къдрите са също отвратително модерни момента, а navy нюансът е право в целта!

Петя 4/10

Не знаем дали Джорджя е взела движенията на баща си, но определено виждаме откъде идва афинитетът към лъскавите материи. 70-тарският бретон е чудесно попадение и е най-впечатляващият елемент в аутфитът й, който е прекалено обикновен за точно такова събитие, а и за цялата фамилия Джагър.
 

Оценката ни за Виктория Бекъм


Габриела 7/10

Ако Елена е прекалила стилистично, то Бекъм сякаш не се е постарала достатъчно. Аутфитът й, както винаги, е без забележка, но на фона на останалите изглежда някак незабележимо.

Цветина 3/10

Обожавам Виктория и стилът й в последните години - доста basic, доста french, доста постигнат с лекота. Тук обаче нещо сериозно се е объркало, тъй като това притъпено жълто в комбо с блестяща риза с яка и сребърни обувки - Gosh, my eyes hurt!

Петя 10/10

Стилът на Виктория е изключително разпознаваем, а това е сравнително трудно постижимо в бързопроменящата се модна индустрия. Изчистен силует, елегантна линия, семпла цветова гама - не изневерява на себе си за пореден път. Много хора дължат успеха на Бекъм като дизайнер именно на придържането им към определена линия и стилистика в моделите си - тя твори за себе си на първо място, а кой не би искал да е Виктория Бекъм?

More All fashion